FA investighează amânarea meciului Man U – Liverpool

old trafford

Football Association „analizează” evenimentele care au dus la amânarea meciului de ieri dintre Manchester United și Liverpool de pe Old Trafford. Ca parte a acestui proces, FA va continua să țină o legătura cu Manchester United, Premier League și autoritățile de siguranță.

Ministrul sporturilor, Tom Huddlestone, a lansat o declarație în această dimineață, după ce ieri doi ofițeri de poliție au fost răniți în timpul protestelor fanilor de pe Old Trafford, ceea ce a dus la amânarea jocului Manchester United-Liverpool. Huddlestone a spus: „Pasiunile sunt în plină desfășurare în fotbal, dar există modalități de a protesta și de a-ți face auzită vocea fără a-i răni sau a pune în pericol pe ceilalțiÎnțelegem frustrările, dar violența făcută de către o mică minoritate de fani de pe Old Trafford este inacceptabilă”.

Adjunctul poliției din Manchester (GMP), Russ Jackson, a descris comportamentul fanilor ieri ca fiind „nesăbuit și periculos”. GMP a confirmat că doi ofițeri au fost răniți în timpul protestelor în fața Old Trafford și un ofițer a necesitat o intervenție chirurgicală de urgență după ce a fost atacat cu o sticlă.Poliția din Manchester: „Protestatarii din afara Old Trafford au devenit agresivi și antagonici”.

Citeste si:  FC Barcelona îi oferă un contract pe zece ani lui Lionel Messi (zvonuri)

Primarul din Manchester, Andy Burnham, a declarat aseară că înțelege „îngrijorările de lungă durată ale susținătorilor Manchester United cu privire la proprietatea și finanțarea clubului lor”. Dar el a adăugat: „Este important să precizăm că majoritatea susținătorilor au protestat pașnic. Cu toate acestea, nu există nicio scuză pentru acțiunile unei minorități care a rănit ofițerii de poliție și a pus în pericol siguranța celorlalți. Îmi trimit cele mai bune urări către ofițerii de poliție care au fost răniți în exercitarea atribuțiilor. Acesta ar putea fi un moment important pentru a schimba fotbalul în bine. Ar trebui să condamnăm cu toții violența de orice fel și să ne concentrăm asupra comportamentului celor din partea de top a jocului. „

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*