Everton v Man United preview

Manchester United vine determinată să îmbunătățească cel mai slab start de campionat pe care îl au în Premier League, de pe Goodison Park vor să smulgă puncte.

Oamenii lui Jose Mourinho au strâns 20 de puncte în 13 partide și au căștigat doar unul în ultimele șapte partide. Pentru Jose Mourinho a apărut și povestea anchetării pentru fraude fiscale, deci Special One are un stres în plus, dar are dreptul de a intra pe teren după suspendarea efectuată la mijlocul săptămânii în Cupa Ligii. Căpitanul Wayne Rooney este suspendat pentru acest meci după ce a primit al cincilea cartonaș galben. Paul Pogba și Marouane Fellaini revin pe teren după suspendări dar Luke Shaw este încă incert din punct de vedere fizic.

Pentru Ronald Koeman este grea alcătuirea unei echipe competitive având în vedere absența pe termen îndelungat a lui Muhamed Besic, accidentat de la începutul campionatului, alături de el mai fiind în infirmerie Matthew Pennington. Mijlocașul James McCarthy este apt pentru a fi folosit în acest meci, după o accidentare.

Citeste si:  Klopp șocat de decizia suspendării Man City din Liga Campionilor

La capitolul statistici să amintim că Everton a pierdut patru din ultimele cinci meciuri directe cu Manchester United. Diavolii roșii au învins de 15 ori pe Goodison Park, cele mai multe victorii pe un stadion din deplasare de când s-a înființat Premier League. Caramelele au câștigat trei din ultimele patru partide de pe Goodison în fața Dracilor Roșii.

Mulți dintre bookmakers dau ca primă obțiune rezultatul de egalitate așa că nu uitați de această predicție pentru biletul zilei.

[soccer-info id=’2′ type=’table’ style=’red_light’ /]

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*