Tenismenul suspendat, Kamil Majchrzak, eșuează un alt test antidrog

Cererea lui Kamil Majchrzak de a-și curăța numele de fapte greșite a primit o lovitură după ce o sursă mass-media din Polonia a confirmat că a eșuat controlul antidoping efectuat de agenția din țara sa natală.

La începutul acestei luni, a fost anunțat că numărul 77 mondial a fost suspendat provizoriu de Agenția Internațională de Integritate a Tenisului (ITIA) după ce a fost testat pozitiv pentru substanțe interzise. Într-un comunicat de presă, s-a confirmat că probele lui Majchrzak prelevate în timpul turneelor din Japonia, Bulgaria și Coreea de Sud au detectat substanțele ilegale SARM S-22, LGD-4033 și PPARδ. Acestea sunt toate substanțele nespecificate enumerate în Agenția Mondială Antidoping (WADA) 2022 care sunt interzise.

Citeste si:  Agüero ajunge oficial la Barça ... să-l convingă pe Messi să prelungească?

Ca urmare a ultimei descoperiri, este posibil ca vedeta tenisului să se confrunte cu o suspendare de până la patru ani din sport sau chiar mai mult, potrivit șefului POLADA, Michał Rynkowski.

Majchrzak a emis anterior o declarație pe rețelele de socializare în care confirmă că a eșuat testele antidopaj și a descris situația în curs ca „cel mai mare șoc din viața lui”.