Emma Răducanu și motociclistul francez Fabio Quartararo stârnesc zvonuri despre întâlniri secrete

Vedeta britanică a tenisului și profesionistul francez de motociclete au cochetat cu dulcegării pe rețelele de socializare și se spune că au unele asemănări comune care i-au reunit.

Emma Răducanu a stârnit speculații că s-ar putea să-și fi găsit partenerul iubit prin starul francez de motociclete Fabio Quartararo.

Starul tenisului în vârstă de 19 ani a stârnit uimire când fanii au observat că ea și Fabio, în vârstă de 23 de ani, schimbaseră mesaje cochete online.

Cei doi și-au dat aprecieri pe paginile de Instagram ale lor – cu Fabio lăsând un emoji de homar pe una dintre postările Emmei, iar fanii întrebându-se dacă „pescuia” afecțiunile ei.

Citeste si:  Bianca Andreescu câștigă în ultimul meci al zilei de la US Open

Deși există, de asemenea, speculații că perechea s-ar fi putut apropia de o dragoste comună pentru conducerea vehiculelor de mare viteză, așa cum Emma obișnuia să concureze cu karturi și motociclete când era copil.

O sursă a declarat pentru The Sun duminică: „Amândoi sunt tineri, atractivi și au un interes pentru sporturile cu motor”. În timp ce Emma s-a descris anterior ca fiind: „o mare dependentă de adrenalină”. Se crede că atât Emma, cât și Fabio sunt singuri, cu posibilitatea unei relații care să excite unii fani, unul scriind pe Instagram: „Sunteți împreună, guys, acum?”