Emma Răducanu își stabilește ținta personală pentru 2023 și neagă știrile false

Vedeta britanică de tenis, Emma Răducanu, și-a stabilit un obiectiv personal pentru 2023 și a negat știrile false ce au apărut în lungul carierei sale.

Tânăra de 20 de ani a câștigat US Open 2021, dar de atunci s-a chinuit să producă orice formă de succes din cauza luptelor atât cu forma, cât și cu accidentările ce au urmat.

Răducanu nu a câștigat niciun eveniment din Turul WTA de la acel triumf de poveste de la Grand Slam și a căzut de la numărul 10 mondial la numărul 75 mondial.

Acum caută să lase în urmă un sezon 2022 cu accidentări, făcând echipă recent cu fostul antrenor al lui Andy Murray, Jez Green, pentru a-și rezolva problemele în curs.

„Nu-mi vine să cred că suntem din nou în același stadiu – ultimele 12 luni au trecut atât de repede”, a spus Răducanu pentru SheerLuxe.

Citeste si:  Jurgen Klopp pe lista ”celor cinci” pentru înlocuirea lui Ronald Koeman

„Cel mai mare obiectiv al meu în 2023 este să nu mă accidentez mai mult. Vreau doar să rămân mai sănătoasă pentru mai mult timp. Anul acesta, cerințele turneului, mergând de la a nu avea antrenament sau rezistență la a fi aruncată în competiție nepregătită la nivel superior a dus la fenomenul în care  corpul meu s-a chinuit.

„Așadar, voi lucra din greu pentru a-mi menține corpul în formă bună și pentru îmi îmbunătăți calitățile”. Răducanu, care se îndreaptă luna viitoare la Australian Open pentru primul Grand Slam al noului an, a negat și ea știrile false din sezonul ei, 2022, cu privire la slaba pregătire fizică. „Din punct de vedere profesional, sunt foarte mândră de rezistența și pregătirea mea din acest an”, a adăugat ea.