Echipele din NFL vor putea alege câţi suporteri vor primi pe stadioane

Francizele din NFL, liga profesionistă de fotbal american, vor putea alege ele însele capacitatea stadionului lor în funcţie de reglementarea locală şi vor transforma o parte din tribunele lor în spaţii publicitare, ca răspuns la pandemia de Covid-19, a anunţat, joi, presa americană, citată de AFP.

Conform Sports Business Journal, francizele vor putea afişa publicitate pe primele şase sau opt rânduri din tribune, lăsate neocupate pentru a proteja jucătorii şi antrenorii de coronavirus, care a cauzat peste 122.000 de decese în SUA. Acest lucru le va permite să compenseze parţial pierderile legate de o limitare a prezenţei spectatorilor pentru evitarea propagării virusului.

Citeste si:  Victor Cornea a cucerit titlul în proba de dublu la Challenger Tenerife

Disputarea tuturor meciurilor din campionat cu porţile închise ar putea costa NFL peste 3 miliarde de dolari, conform site-ului The Athletic.

Presa relatează că liga a renunţat să stabilească indicatori pentru capacitatea stadioanelor, ceea ce ar permite anumitor echipe din statele unde regulile sanitare sunt mai puţin stricte să joace în faţa unui public numeros, în timp ce altele ar trebui să-şi limiteze capacitatea.

Liga şi-a manifestat intenţia de a menţine programul său în vederea debutului sezonului pe 10 septembrie, aşa cum s-a stabilit, cu meciul dintre Kansas City Chiefs, campioana en titre, şi Houston Texans.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*