De Rossi ramane la AS Roma pentru 5,5 milioane de euro pe an

Stiri fotbal: In luna ianuarie, casele de pariuri online il dadeau deja la Manchester City si totusi Daniele De Rossi a semnat un contract de 5 ani cu AS Roma.

In timpul conferintei de presa de azi, mijlocasul a explicat motivele care l-au facut sa ramana la echipa sa actuala in ciuda ofertelor exagerate primite de la alte cluburi. De Rossi a admis ca a avut dubii privind viitorul sau la echipa „giallorossa” deoarece lunile trecute „nu a simtit aceeasi caldura din partea suporterilor ca si in trecut”. Totusi, sentimentul intre De Rossi si suporterii Romei a revenit, mijlocasul declarand: „ceea ce m-a facut sa raman la Roma a fost echipa, orasul si suporterii. Mi-am dat seama ca tot ceea de ce am nevoie este aici. Am ales cu inima dar si cu capul, nu raman ca sa fac pe turistul ci pentu ca sunt atasat de club, am incredere in echipa si am asteptari inalte de la club pentru viitor”.

De Rossi a semnat un contract pe 5 ani cu un salariu brut de 10 milioane de euro pe an, plus bonusuri de participare la diverse competitii.

De Rossi a declarat ca unul dintre motivele principale pentru care a ales sa ramana la AS Roma a fost antrenorul. „Atasarea mea fata de aceasta echipa nu este legata de finantatorii echipei sau de antrenori, chiar daca, trebuie sa admit ca Luis Enrique a fost fundamental. A reaprins flacara aia de care au nevoie toti jucatorii. Este antrenorul cel mai bun de care am avut norocul sa fiu antrenat. Sunt de acord cu fiecare alegere a sa, iar acest lucru nu este de subestimat”.

Daniele De Rossi a devenit asadar cel mai bine platit jucator al echipei AS Roma, primind un salariu de 5,5 milioane de euro net pe an, mai mult chiar decat capitanul Francesco Totti, care primeste 5 milioane pe an.

Citeste si:  Dominic Thiem întârzie reîntoarcerea și sare peste Monte Carlo Masters

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*