Trei românce la turneul din Antalya

Stațiunea Antalya organizeaza turnee feminine futures (premii de 10.000 de dolari) pe banda rulanta, cel din aceasta saptamâna fiind al cincilea din calendarul Turciei pe acest an. Cristina Dinu (favorita 2; locul 297 WTA), Diana Enache (385) și Raluca Platon (563) sunt româncele prezente pe tabloul principal, dupa ce Cristina Adamescu (1114) și Ana Maria Gîlca (18 ani) s-au împiedicat de zgura din calificari.
Cristina Dinu, care are deja un succes în acest an în Turcia, dupa o finala cu mult mai experimentata Liana Balaci-Ungur, și Raluca Platon au, în primul tur, adversare din Japonia, Yuuki Tanaka (720), respectiv Yumi Nakano (700). Diana Enache – câștigatoare în week-end-ul trecut a probei de dublu în Antalya – are o misiune mai ușoara, întâlnind o tenismena neclasata, pe bulgaroaica Nikol Hristova.
Toate cele trei românce participa și în proba de dublu, Dinu și Platon fiind adversare înca din primul tur, iar Enache este, alaturi de tradiționala sa partenera, olandeza Danielle Harmsen, în postura de favorita la trofeu. (sportbonus.info)

 

Citeste si:  Mihaela Buzărnescu, în continuare fără victorie în 2022

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*