Daniil Medvedev: ”New York este în inima” a declarat rusul după accederea în semifinală

daniil medvedev

Daniil Medvedev a bătut pentru a intra în cea de-a treia semifinală consecutivă la US Open, cu o victorie de patru seturi împotriva calificatului din Olanda, Botic Van De Zandschulp.

Al doilea cap de serie a ajuns în etapa sfertului de final fără a pierde de un set, în timp ce adversarul său a petrecut peste 13 ore pe teren, după ce a trecut printr-un al cincilea set decisiv împotriva lui Diego Schwartzman, în runda precedentă. Medvedev a preluat devreme controlul meciului, ajungând la 5-1, în primul set.

Finalistul din 2019 a trecut în forță, câștigând al doilea set cu 6-0 în doar 23 de minute. Zandschulp a amenințat într-o revenire memorabilă, după ce a luptat din greu pentru a câștiga al treilea set cu 6-4, dar un impresionant Medvedev s-a regrupat și a închis meciul cu stil, pentru a asigura o victorie cu 6-3, 6-0, 4-6, 7-5

Citeste si:  Moto: Francezul Fabio Quartararo a câştigat cursa regină a Marelui Premiu al Italiei

„Primele două seturi îi lipseau și eu controlam jocul și apoi a devenit mai agresiv, mi-a făcut meciul mult mai dur. Nu mi-am putut găsi ritmul în primele două seturi din cauza umbrelor, dar în setul patru a fost mai clar și mi-am putut găsi serva, ritmul și servirea au fost mai bune ”, a spus Medvedev în interviul său după meci.