Cum te pregătești pentru Black Friday

Black Friday este sărbătoarea reducerilor și ar trebui să profiți de ea chiar și atunci când ai un buget strict. Întotdeauna rămân lucruri importante care trebuie cumpărate în afara bugetului, iar această zi este perfectă pentru a cumpăra tot ce ai nevoie. Dacă nu ai un fond de cumpărături suplimentare poți împrumuta 4000 pentru 30 de zile (lån 4000 i 30 dage). Va fi îndeajuns să îți reînnoiești toată aparatura care dă semne de uzură. Mai mult, îți poți reînnoi garderoba de iarnă sau poți cumpăra cadouri pentru cei dragi, deoarece se aproprie sărbătorile.. Totuși, nu ar trebui să te lași dus de val și să cumperi absolut tot. Iată cum te pregătești pentru Black Friday.

Dacă abia ai luat salariu atunci ai timp să pui deoparte niște bani. Prin urmare, ar trebui să tai toate cheltuielile care nu sunt obligatorii. Spre exemplu, dacă vrei să te tunzi, poți să mai tragi de timp și să faci acest lucru în luna decembrie, atunci când vei încasa următorul salariu. Inclusiv produsele cosmetic și cele de curățare le poți lăsa pentru acea perioadă, pentru că la noi în țară și hipermarketurile au reduceri masive.

Pentru a avea mai mulți bani de cheltuială, mai poți suspenda toate abonamentele care nu sunt esențiale. Abonamentul la sală, cel la televiziunile online, chiar și fără televiziunea clasică poți trăi o lună. Nu este obligatoriu să le închei, ci doar să le suspenzi. Astfel, atunci când vei vrea să îți reiei obiceiurile, nu va trebui să plătești taxe de reconectare. Pentru o lună poți reduce și aceste cheltuieli, pentru a putea cumpăra tot ce îți dorești.

De Black Friday cel mai probabil cardul de credit va avea de suferit foarte mult, în special dacă nu ai un fond pentru cumpărături urgente sau un fond de urgență. Prin urmare, ar trebui să plătești mai mult la cardul de credit decât suma minimă. Astfel, vei putea face mai multe cumpărături. Ar trebui să știi că există magazine, în special online, de unde poți cumpăra în rate egale fără dobândă dacă ai un anumit tip de card de credit. Interesează-te din timp ce magazine acceptă tipul tău de card și fă cumpărăturile de acolo.

Citeste si:  Man United trebuie să cheltuiască mai mult pe echipă

Dacă nu vrei să te îndatorezi, dar mașina ta de spălat nu mai merge, atunci ai putea să încerci să câștigi niște bani în plus. Poți vinde lucrurile de care nu mai ai nevoie, poți plimba câini în timpul liber sau poți munci câteva ore suplimentare la locul de muncă. Indiferent de varianta pe care o alegi, ai grijă să fii plătit înainte de Black Friday pentru a putea face cumpărăturile de care ai nevoie.

Atunci când ai un buget restrâns este foarte important să apelezi ori de câte ori poți la reduceri. De asemenea, este destul de greu să înlocuiești aparatura necesară înainte ca ea să se strice de tot, pentru că speri că va funcționa până când îți vei îndeplini scopul financiar. Totuși, cu banii pe care îi dai pe reparații, poți să cumperi ceva nou și poate mai bun. Iar Black Friday îți oferă această oportunitate pentru că în această perioadă găsești reduceri foarte mari de prețuri. Dacă consideri că nu ai bani, atunci poți împrumuta DK dacă ai istorie de credit negativă (lån penge med rki DK) și, astfel,  îți poți rezolva problemele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*