Cristina Dinu câștigă la simplu și la dublu turneul ITF Antalya

cristina dinu

Jucătoarea Cristina Dinu, locul 593 WTA, a câştigat ieri turneul ITF din Antalya, dotat cu premii de 15.000 de dolari.

Dinu a învins-o în finală pe sportiva braziliană Gabriela Ce, numărul 262 mondial şi favorită principală, scor 6-3, 6-0, într-o oră şi 26 de minute.

De remarcat că Cristina Dinu şi Gabriela Ce au făcut pereche la dublu în Antalya şi au câştigat turneul, învingând în finală, sâmbătă, echipa germană Katharina Hering/Natalia Siediska, scor 7-5, 6-1.

Cristina a fost amabilă și ne-a răspuns la câteva întrebări despre acest an de pandemie:

Red: Cum au fost cele patru luni de pandemie pentru tine?

C.D.: În cele 4 luni de pandemie nu am jucat tenis. Am făcut doar o oră de sport pe zi, în casă sau în curte.  Pentru mine a venit această perioadă fix când nu trebuia. Tocmai ce începusem să joc după o pauză de 3 luni.  La primul turneu pe care l-am jucat după pauză a venit pandemia și implicit din nou pauza.

Citeste si:  Noble se va opera la spate

Red: Te-au afectat antrenamentele, față de anul trecut te simți altfel?

C.D.: Anul acesta nu am avut carantină. Având în vedere că anul trecut m-am antrenat nu foarte intens, deoarece nu aveam turnee, acum am intrat în ritm normal de antrenamente și turnee. Mă simt mult mai bine acum.

Red: Viitorul apropiat cum te găsește?

C.D.: M-am vaccinat, mai am de făcut rapelul, știu că va fi una din cerințele ITF pentru a putea participa la turnee. Vreau să cresc în clasament să pot juca turnee mai mari, momentan sunt puține turnee iar cele de 15 mii sunt cele accesibile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*