Zinédine Zidane (Real Madrid) refuză să comenteze asupra viitorului său

Zinédine Zidane (Real Madrid) refuză să comenteze asupra viitorului său

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinédine Zidane, a evitat sâmbătă întrebările despre viitorul său pe banca madrilenilor. „Nu știu ce se va întâmpla”. Sub presiune înainte de a se confrunta cu Athletic Bilbao, duminică (18.30), pentru penultima etapă a Ligii, Zinédine Zidane s-a sustras sâmbătă de întrebările despre viitorul său pe banca lui Real Madrid.

„Sunt aici, da. Jucăm mâine, apoi va fi un ultim meci. În rest, nu știu ce se va întâmpla. Este Real Madrid. Marea mea prioritate este să mă concentrez asupra momentului prezent. A fost întotdeauna așa. Nu mă uit la trecut și nici la viitor. Prezentul, pe deplin ”, a continuat Zidane la o conferință de presă dinaintea meciului. Realul trebuie să câștige duminică la Bilbao dacă vrea să evite deschiderea drumului către titlu pentru Atlético de Madrid, actuali lideri cu două puncte în față.

Citeste si:  Oscar a fost suspendat 8 meciuri

Timp de câteva săptămâni, francezul, încă sub contract până în vara anului 2022, refuză să dea un indiciu cu privire la prezența sa pe bancă pentru Real, sezonul viitor. „Sunt foarte mândru de întreaga echipă, de toți jucătorii. Cu tot ce ni s-a întâmplat în acest sezon, ei nu au încetat niciodată să muncească, crezând că putem merge până la capăt. Scriem ceva împreună, și fiecare în parte, în acest mare club. Ceva care va rămâne pentru totdeauna ”, a comentat Zizou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte