Cristiano Ronaldo rămâne cel mai popular jucător din China pentru al patrulea an consecutiv

Cristiano Ronaldo rămâne cel mai popular jucător din China pentru al patrulea an consecutiv

Atacantul Cristiano Ronaldo, de la Manchester United, a fost ales cel mai popular fotbalist pe platformele online din China pentru al patrulea an consecutiv, transmite DPA.

A 11-a ediţie a concursului anual Red Card organizat de agenţia sportivă online Mailman l-a desemnat din nou pe atacantul portughez cel mai popular jucător din China, în timp ce FC Barcelona şi-a păstrat statutul de cel mai popular club online, iar Premier League a rămas în topul preferinţelor chinezilor la campionate pentru al patrulea an consecutiv.

Chelsea Londra este al doilea cel mai popular club, în timp de Manchester United a urcat de pe locul şase pe locul trei graţie revenirii lui Ronaldo pe Old Trafford.

Citeste si:  Maradona rămâne antrenor la Gimnasia

”Este o onoare să câştig Premiul Red Card pentru a cel mai popular fotbalist online în China pentru al patrulea an la rând. Susţinerea fanilor din China este uimitoare şi de aceea este important pentru mine să intru în contact cu ei în reţelele de socializare prin canalele Weibo şi Kuaishou”, a declarat Cristiano Ronaldo, care i-a depăşit în anchetă pe Neymar şi Lionel Messi, ambii de la Paris Saint-Germain.

Starul portughez este ambasador oficial al platformei videoclipuri scurte Kuaishou, care a înregistrat o creştere de 7,7 milioane urmăritori pe durata unei luni datorită implicării lui Cristiano. AGERPRES

Tagged with

Sari la bara de unelte