Paula Badosa vorbește despre realizarea de ședințe foto pentru coperțile revistelor

paula badosa

Numărul 5 mondial, Paula Badosa, spune că iubește tenisul la nebunie, dar are și interese în industria modei. Părinții Badosei au lucrat ambii în industria modei, iar iubitul ei, Juan Betancourt, este și model/actor.

„Trebuie să fiu sinceră. Desigur, prioritatea mea este tenisul și îmi place să joc tenis. Dar îmi plac astfel de lucruri pentru că am crescut cu ele”, a spus Badosa, pentru Arab News. „O fac singură pentru moment. nu am nevoie de sfaturi.

Dar, da, și mie îmi place. Uneori este puțin stresant pentru că nu ai timp pentru tot. Dar încerc să-mi programez ziua destul de bine. Deci, pentru moment, este frumos și îmi place. „Am făcut „Elle” și „Vogue” anul acesta și câteva reviste spaniole care sunt importante. A fost foarte interesant pentru mine. Obișnuiam să cumpărăm astfel de reviste acasă pentru mama mea și tot. Acum fac ședința foto pentru ei. Este uimitor”.

Citeste si:  Kenyanul Eliud Kipchoge a câştigat maratonul de la Tokyo

Anul trecut, Badosa a vorbit în mai multe rânduri despre faptul că a avea o relație bună cu colegii jucători este cu adevărat important pentru ea.

„Este foarte plăcut de auzit. Pentru mine este la fel. Chiar asa gandesc. Adică, în această lună în care nu am jucat, în ultimele 20 de zile, am fost în legătură cu o mulțime de jucători. Este foarte plăcut de văzut”, a spus Paula Badosa.

„Cred că acum jucătorii știu să separe lucrurile. Poți concura pe teren, dar poți avea o relație bună. La urma urmei, petreci multe ore văzându-te pe parcursul anului, așa că cred că este mai ușor și energia este mai bună”.

„Cu câțiva ani în urmă, desigur, era mult diferit. chiar nu stiu de ce. Poate au vrut să înceapă meciul în vestiar. Nu are prea mult sens în opinia mea. Dar cred că, din fericire, asta se schimbă”.