Control antidoping pentru Novak Djokovic la ora 3 noaptea, după triumful de la Australian Open

novak djokovic

Novak Djokovic a recunoscut că sărbătorirea trofeului de la  Australian Open a fost limitată duminică seara din cauza mai multor angajamente din mass-media și din cauza „controlului dopajului”.

Întrebat luni cum au decurs sărbătorile sale, Djokovic a zâmbit: „Cu mass-media și cu control antidoping. (La) 3 dimineața a fost, când m-am întors la cazare. A fost o noapte lungă. Dar o ușurare uriașă după meci, încheierea unui turneu și a unei întregi călătorii aici în Australia cu o victorie de Grand Slam este întotdeauna incredibil de satisfăcătoare. Nu am avut încă șansa să sărbătoresc atât de mult pe cât mi-aș dori. Cred că asta este va veni în Europa”.

Djokovic a vorbit luni în timp ce defila cupa Norman Brookes Challenge în grădinile Casei Guvernului din Melbourne. Jucătorului în vârstă de 35 de ani i s-a cerut și mai multe detalii despre accidentarea de la pulpa piciorului, care l-a frământat pe tot parcursul Australian Open.

În prezent, următorul său turneu este programat să fie ChampionATP de la Dubai, la sfârșitul lunii februarie, în pregătirea pentru Sunshine Double din Indian Wells și Miami. Și Djokovic pare încrezător că ar trebui să fie în măsură să-și respecte programul actual.

Citeste si:  Semifinală pentru Irina Begu la Adelaide

Faimosul tenismen sârb este cu un pas mai aproape de obiectivul său final de a-și termina cariera cu cele mai multe titluri de Grand Slam, după ce a trecut la egalitate, cu numărul de 22, cu Rafael Nadal.