Ruse și Bogdan încep turneele de după Australian Open

Româncele Gabriela Ruse și Ana Bogdan dau startul participării la primele turnee WTA, după participarea la Australian Open.

În această săptămână au loc două turnee WTA, la Hua Hin în Thailanda și la Lyon, în Franța. Semifinalista la dublu de la Australian Open, Gabriela Ruse,va juca în Thailanda, atât la proba de simplu cât și la cea de dublu a turneului, unde va avea aceeași parteneră ca și la Melbourne.

La simplu, Ruse o va întâlni pe coreeana Na-Lae Han, locul 122 WTA, iar perechea Ruse-Kostyuk o vor întâlni pe chinezoaicele Lin Zhu-Xinyu Wang, locul 271 WTA, în primul tur al turneului.

Citeste si:  Pizarro a semnat cu FC Koln

La Lyon va participa Ana Bogdan, ea o va întâlni pe franceza Clara Burel, ea a primit un wildcard de pe locul 130 WTA, Bogdan nu va participa la dublu.

Sorana Cîrstea va participa din 6 februarie la WTA 500 Abu Dhabi iar Irina Begu este înscrisă la turneul din 6 februarie de la WTA 250 Linz.

Update: Ana Bogdan s-a înscris și la dublu având ca parteneră pe Danka Kovinic, cele două vor juca în primul tur contra perechii Madison Brengle/Amandine Hesse.