Colin Kaepernick anunță că este gata să joace din nou

Marginalizat de 49ers, de la lansarea campaniei sale împotriva violenței poliției în 2016, Colin Kaepernick a publicat un videoclip care îl arată la antrenament.

Colin Kaepernick este încă un jucător de fotbal american și este în continuare exclus de NFL. Acesta este mesajul implicit al unui videoclip postat luni de fostul quarterback din San Francisco 49ers. Vedem antrenamentul alături de fostul său coechipier Eric Reid, de asemenea fără contract, care îl însoțise în mișcarea sa de protest în 2016. Kaepernick a început apoi să îngenuncheze în momentul imnului american, pentru a denunța violența poliției care afectează în special negrii din Statele Unite. „Întotdeauna gata”, spune mesajul lui Kaepernick în mod sobru, menționând, de asemenea, „1.363 de zile fără drept de muncă.

Acum, în vârstă de 33 de ani, jucătorul a depus o plângere în octombrie 2017 împotriva proprietarilor NFL, pe care îi acuză că a acceptat să nu-l angajeze, după decizia sa de a părăsi pe cei de la 49ers în martie. 2017. În 2019, NFL și Kaepernick au încheiat o înțelegere, dar fundașul încă nu a găsit franciză și este un moment bun să anunțe că este gata să joace din nou. Acest nou mesaj de la Kaepernick vine când Cincinnati Bengals trebuie să găsească un înlocuitor pentru Joe Burrow, care a suferit o accidentare la genunchi duminică și este inapt până la sfârșitul sezonului.

Citeste si:  Coronavirus: Marcus Smart (Boston Celtics) este vindecat

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*