Alberto Mancini, noul antrenor al lui Fabio Fognini

Italianul Fabio Fognini a anunțat pe rețelele de socializare începutul unei colaborări cu Alberto Mancini luni. Argentinianul în vârstă de 51 de ani, fost Top 10 mondial, l-a antrenat în special pe Guillermo Coria.

Fabio Fognini și-a schimbat anturajul pentru a se pregăti de 2021. Italianul a recrutat un nou antrenor, Alberto Mancini care îl înlocuiește pe Corrado Barazzutti și un nou antrenor fizic. El a dat vestea luni seară pe rețelele sale de socializare, imediat după ce a început pregătirea pentru noul sezon. Mancini, numărul 8 mondial cel mai bun (în 1989), a câștigat în special turneele de la Monte-Carlo și Roma. A fost antrenor al lui Guillermo Coria (2003) și căpitan al Argentinei în Cupa Davis.

Fognini iese, la 33 de ani, dintr-un sezon foarte complicat (bilanț de șase victorii și zece înfrângeri). El a profitat de închiderea și oprirea jocului pentru a fi supus artroscopiei pe fiecare gleznă.  Datorită noii metode de calcul a clasamentului ATP, modificată din cauza pandemiei, este încă locul 17 în lume.

Citeste si:  Alina Dumitru aduce prima medalie pentru Romania la JO 2012

 

Vezi această postare pe Instagram
#f4f4f4; border-bottom: 2px solid transparent; transform: translateX(16px) translateY(-4px) rotate(30deg);">
#F4F4F4; border-right: 8px solid transparent; transform: translateY(16px);">
#F4F4F4; border-left: 8px solid transparent; transform: translateY(-4px) translateX(8px);">

 

O postare distribuită de Fabio Fognini (@fabiofogna)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*