Australian Open ar putea fi amânat cu una sau două săptămâni

Simona Halep

Din cauza pandemiei de coronavirus, următorul Australian Open, programat pentru a doua jumătate a lunii ianuarie 2021, ar putea fi amânat cu una până la două săptămâni.

O amânare de una sau două săptămâni pentru următorul Australian Open, care ar trebui să înceapă pe 18 ianuarie 2021, este acum „foarte probabilă”, din cauza restricțiilor legate de lupta împotriva pandemiei Covid-19, a declarat miercuri Martin Pakula , ministrul sportului pentru guvernul Victoria.

„Încă cred că este mult mai probabil să fie un interval de timp mai scurt decât unul mai lung”, a adăugat Pakula. În timp ce negocierile sunt încă în desfășurare, ministrul australian s-a declarat convins că primul turneu de Grand Slam din sezon va avea loc la începutul anului 2021.

Citeste si:  Fără arbitrii britanici la CM din Rusia, după 80 de ani

Timp de opt luni, Australia și-a închis granițele nerezidenților și sfătuiește cetățenii săi să nu călătorească în străinătate. Melbourne, orașul în care se desfășoară în fiecare an turneul de tenis, a fost epicentrul celui de-al doilea val de pandemie din Australia și a ieșit recent din luni de blocare.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*