Turneul de la Madrid va fi de peste două săptămâni în 2021, sau aproape …

Masters 1000 din Madrid a comunicat miercuri că turneul va avea loc în perioada 27 aprilie – 9 mai 2021. De fapt, tabloul masculin se va juca în continuare pe parcursul a opt zile.

În timp ce Open-ul australian așteaptă să primească undă verde de la autoritățile statului Victoria pentru a decide dacă ediția din 2021 va avea loc la datele programate, va fi amânată cu una până la două săptămâni sau va fi anulată, Masters 1000 de la Madrid a anunțat miercuri că turneul său va avea loc pe parcursul a două săptămâni de anul viitor.

Poziționat cronologic între Monte-Carlo și Roma în ordinea marilor turnee de zgură din turul de primăvară care duce la Roland Garros, cel de la Mutua Madrid Open nu a putut avea loc în 2020, datorită pandemiei, va fi de marți 27 aprilie până duminică 9 mai 2021.

Citeste si:  Dominic Thiem întârzie reîntoarcerea și sare peste Monte Carlo Masters

„Suntem foarte fericiți că am atins acest obiectiv al prelungirii pe parcursul a două săptămâni, ceea ce ne va permite să ne bucurăm de cel mai bun tenis la Caja Magica pentru ceva mai mult timp”, a spus Feliciano Lopez, un jucător încă activ ( 64th ATP la 39), dar care este deja director al Masters 1000 din Madrid.

Suntem încă departe de un format Grand Slam, dar acest anunț arată că liniile se mișcă în acest moment în stabilirea calendarelor mondiale de tenis, ceea ce, fără îndoială, nu se află la sfârșitul surprizelor sale.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*