Christian Eriksen ”este într-o formă excelentă”, a anunțat Inter

eriksen

Christian Eriksen „este într-o formă excelentă”, a indicat miercuri Inter Milano pe site-ul său oficial, la revenirea fotbalistului danez în capitala Lombardiei, la aproape două luni după ce a suferit un stop cardiac în timpul EURO 2020.

Eriken, care are 29 de ani, a venit să-şi viziteze coechipierii la centrul de antrenament de la Appiano Gentile.

„Mijlocaşul danez s-a întâlnit cu conducerea clubului, cu antrenorul, coechipierii şi toţi membrii staff-ului care au fost prezenţi. Eriksen se simte bine şi este într-o formă fizică şi mentală excelentă”, a precizat Inter.

„El va urma acum programul de recuperare stabilit de medicii danezi la Copenhaga, care vor coordona de asemenea monitorizarea clinică. Staff-ul medical al lui Inter va fi desigur informat pe întreaga durată a procesului”, a adăugat campioana Italiei.

Citeste si:  Ciclistul britanic Mark Cavendish are plămânii deteriorați și două coaste rupte într-un accident

Fotbalistul danez va avea nevoie de cel puţin şase luni de pauză înainte de a reveni pe gazon, regulile din Italia fiind foarte stricte în astfel de situaţii.

Christian Eriksen a suferit un stop cardiac în minutul 43 al meciului Danemarca – Finlanda (0-1), disputat pe 12 iunie la Copenhaga, în cadrul Grupei B a EURO 2020. Mijlocaşul a fost resuscitat pe gazon înainte de a fi transportat la un spital din capitala daneză, unde a fost operat. El a fost externat şase zile mai târziu, după ce medicii i-au implantat un defibrilator cardiac. AGERPRES