Diego Maradona şi-a prelungit contractul de antrenor al echipei Gimnasia La Plata

Legenda fotbalului argentinian Diego Armando Maradona şi-a prelungit miercuri contractul de antrenor al echipei de fotbal Gimnasia y Esgrima La Plata până în 2021, a anunţat clubul din prima ligă a campionatului Argentinei, citat de AFP.

„Sunteţi cunoscut sub numele de Pelusa, Barrilete Cosmico, Dios, Diego, Diegote, Capitan… Însă pentru noi, nu sunteţi decât un alt Tripero (supranumele suporterilor clubului Gimnasia), iar inima dumneavoastră este deja la fel de albastră şi albă ca şi a noastră”, a precizat clubul din La Plata (provincia Buenos Aires) pe reţelele de socializare, însoţit de mesajul „Gimnasia 2021 Maradona”.

Citeste si:  Andy Murray va participa la Rennes Challenger

„Felicitări pentru Gimnasia (care a sărbătorit pe 3 iunie 133 de ani de la crearea sa) şi o îmbrăţişare minunaţilor săi fani. Inima mea este albastră şi albă. Mergem înainte pentru mai mult”, a declarat la rândul său Maradona, care va împlini 60 de ani în octombrie.

Numit la conducerea tehnică în septembrie 2019, Diego Maradona a condus-o pe Gimnasia în 20 de meciuri, înregistrând 7 victorii, 5 egaluri şi 8 înfrângeri. Clubul, care a luptat pentru evitarea retrogradării, a profitat de oprirea sezonului, din cauza pandemiei de coronavirus, rămânând pe prima scenă a fotbalului argentinian.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*