Chelsea il tenteaza pe Guardiola insa tehnicianul spune NU

Potrivit ultimelor stiri sportive din Anglia, patronul clubului Chelsea, Roman Abramovich, ar fi incercat sa-l aduca pe fostul tehnician al echipei Barcelona la Chelsea. Gazetele de scandal de peste Maneca scriu ca Chelsea i-ar fi facut tehnicianului o oferta faraonica de 14,3 milioane de euro pe an, insa acesta ar fi refuzat-o.

De cand Pep Guardiola a anuntat  ca se va desparti de Barcelona, zvonurile despre viitorul tehnicianului catalan s-au multiplicat. Cele mai multe speculatii sosesc din Anglia, care il dau pe Guardiola pe baca unui club britanic, mai ales aceea a londonezilor de la Chelsea. Potrivit ziarelor Mirror si Daily Express, Guardiola ar fi respins cea de-a doua tentativa a lui Abramovich de a-l aduce pe tehnician la Chelsea.

Guardiola ar fi refuzat o oferta de 12 milioane de lire pe an (in jur de 14,3 milioane de euro), plus fonduri pentru formarea unei echipe de cel mai inalt nivel, confirmand asadar intentia de a-si lua o pauza de un an.

Se maresc astfel sansele lui Roberto di Matteo de a ramane pe banca clubului si in sezonul viitor. Antrenorul provizoriu al londonezilor a reusit sa cucereasca Cupa Angliei si sa-si duca echipa in finala Ligii Campionilor.

Potrivit indiscretiilor presei sportive britanice, Abramovich i-ar fi promis italianului un contract pentru sezonul viitor in caz de victorie in finala Ligii Campionilor de la München. Ramanerea lui Di Matteo la Chelsea este confirmata si de casele de pariuri sportive online, care il dau pe italian favorit.

Citeste si:  Villas-Boas a fost suspendat opt meciuri

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*