Cele mai bune aplicații pentru monitorizarea bugetului de familie

Fiecare familie are nevoie de un buget strict pentru a face față cheltuielilor lunare și a reuși să economisească bani. Din fericire, trăim într-o lume a tehnologiilor moderne în care, pentru fiecare necesitate zilnică exist o aplicație care ar ușura procesul. În cazul nostru, aplicațiile financiare sunt unele dintre cele mai dezvoltate și bine alcătuite software-uri ce pot fi găsite.

Iată 3 dintre cele mai populare și des-folosite aplicații financiare ce te vor ajuta să monitorizezi cât mai efectiv cheltuielile familiei tale. Aici vei putea introduce chiar și banii câștigați la jocuri pacanele online, ceea ce te va ajuta să monitorizezi și partea distractivă a vieții tale.

Mint

Să începem cu evaluările foarte mari ale Mint atât în ​​App Store, cât și în Google Play. (De asemenea, are, de departe, mai multe recenzii decât orice altă aplicație pe care am analizat-o.) Este gratuită și sincronizează multe tipuri de conturi: conturi de cecuri și economii, carduri de credit, împrumuturi, investiții și facturi.

În ceea ce privește bugetul efectiv, Mint plasează automat cheltuielile în categorii de buget. Puteți personaliza aceste categorii, care sunt nelimitate. Stabiliți limite pentru aceste categorii, iar Mint vă anunță dacă vă apropiați de aceste limite.

Pe lângă aceste funcții de bugetare, Mint poate ajuta utilizatorii să plătească datoria, să economisească mai mulți bani și să urmărească obiectivele. Aplicația le arată, de asemenea, utilizatorilor scorul lor de credit și valoarea netă. Bonus: Mint oferă o mulțime de asistență pentru utilizarea aplicației, inclusiv întrebări frecvente detaliate și o listă de „probleme cunoscute”.

Mint este impresionant din multe puncte de vedere, inclusiv prin faptul că urmărește aproape totul în numele dvs. Dar s-ar putea să nu fie ideal dacă doriți să fiți mai activ în bugetul dvs. Dacă sunteți în căutarea unei aplicații în care vă planificați banii din timp, în loc să o urmăriți după fapt, alte aplicații de pe lista noastră ar putea funcționa mai bine pentru dvs.

  • Cost: Gratuit
  • Evaluarea magazinului Apple: 4,8
  • Evaluare Google Play: 4,5

GoodBudget

Goodbudget se referă mai mult la planificarea finanțelor tale decât la urmărirea tranzacțiilor anterioare. Această aplicație se bazează pe sistemul de bugetare plic, în care vă împărțiți venitul lunar către anumite categorii de cheltuieli (numite plicuri).

Această aplicație nu conectează conturile dvs. bancare. Adăugați manual soldurile contului (pe care le puteți extrage de pe site-ul băncii dvs.), precum și sume de numerar, datorii și venituri. Apoi alocați bani pentru plicuri.

Citeste si:  Exercițiile fizice sau miuța cu băieții, dilema dietei de slăbire

Puteți accesa aplicația de pe telefon și de pe web. Veți găsi, de asemenea, multe articole și videoclipuri utile care vă ajută să utilizați aplicația.

Goodbudget oferă o versiune gratuită care permite un cont, două dispozitive și plicuri limitate. Versiunea sa cu plată, Goodbudget Plus, permite plicuri și conturi nelimitate, până la cinci dispozitive și alte avantaje.

deoarece nu puteți sincroniza conturile financiare, trebuie să introduceți fiecare cheltuială. Dacă nu sunteți pregătit pentru această muncă, probabil că aplicația nu va fi eficientă.

  • Cost: Goodbudget este gratuit. Goodbudget Plus este de 7 USD pe lună sau 60 USD pe an.
  • Evaluarea magazinului Apple: 4,7
  • Evaluare Google Play: 4,5

YNAB

YNAB este conceput astfel încât utilizatorii să își planifice din timp deciziile financiare, mai degrabă decât să urmărească tranzacțiile anterioare. Această aplicație urmează sistemul de bugetare pe bază de zero, care vă obligă să faceți un plan pentru fiecare dolar pe care îl câștigați.

De îndată ce sunteți plătit, îi spuneți YNAB cât de mult din venitul dvs. ar trebui să meargă către diferite categorii, inclusiv cheltuieli, obiective și economii. Ideea este că devii mai intenționat cu banii tăi atunci când ești solicitat să decizi în mod activ ce să faci cu ei.

Cu toată această luare a deciziilor, YNAB este cât mai practic posibil. Pentru a ajuta utilizatorii să urmeze această curbă de învățare, site-ul YNAB oferă multe resurse educaționale care descriu exact cum să bugeteze și să folosească aplicația.

YNAB vă permite să vă conectați conturile curente și de economii, precum și cardurile de credit și împrumuturile. Aplicația funcționează pe telefon, desktop, iPad, Apple Watch și Alexa.

trebuie să vă angajați să țineți pasul cu YNAB. Prin design, funcționează cel mai bine pentru utilizatorii care doresc să devină practic în timp ce își plănuiesc banii. De asemenea, în comparație cu celelalte aplicații care au făcut lista noastră, prețul său este mare, iar evaluările Google Play sunt scăzute.

  • Cost: plătiți fie 14,99 USD pe lună, fie 98,99 USD pe an, deși îl puteți încerca într-o încercare gratuită de 34 de zile. Studenții pot folosi YNAB gratuit timp de un an.
  • Evaluarea magazinului Apple: 4,8
  • Evaluare Google Play: 3,2

Folosind aceste aplicații vei deveni mult mai organizat și iți vei putea permite mult mai multe cheltuieli după ce vei fi economisit cantitatea necesară de bani cu ajutorul acestor algoritmi.