Carlos Alcaraz, care s-a retras în sferturile de finală ale US Open, este lovit la aductorul drept

Carlos Alcaraz, care s-a retras în sferturile de finală ale US Open, este lovit la aductorul drept

La doar 18 ani și după un turneu magnific, Carlos Alcaraz a fost nevoit să abandoneze primul său sfert de finală de Grand Slam, disputat marți seara la US Open, împotriva lui Félix Auger-Aliassime. Spaniolul s-a accidentat la aductorul drept.

Carlos Alcaraz după retragerea sa în sferturile de finală ale US Open: „Este foarte greu să termini turneul așa. Nu am avut de ales. Trebuie să am grijă de corpul meu pentru a fi sănătos, nu? Nu m-am simțit suficient de bine pentru a continua să joc, așa că a trebuit să renunț. Aductorul drept a fost principala problemă. Înainte de joc, am simțit-o. Am început jocul controlând durerea, dar de la sfârșitul primului set și începutul celui de-al doilea a început să doară din ce în ce mai mult.

Citeste si:  Demichelis și-a încheiat socotelile cu Man City

Am jucat două meciuri în cinci seturi (înainte de acest sfert de finală), cu un nivel bun de joc și o intensitate mare. Nu sunt obișnuit să fac acest tip de meci. A fost greu de recuperat. Nu sunt dezamăgit, a fost un turneu grozav pentru mine. Aceste meciuri mi-au oferit multă experiență. Cred că m-a făcut mai matur. Am jucat tenis bun. Și sunt foarte fericit că am jucat primul meu sfert într-un Grand Slam. ”

Spaniolul Carlos Alcaraz s-a retras de pe teren la scorul de 6-3 3-1 pentru Felix Auger-Aliassime.

Sari la bara de unelte