Andy Murray va participa la Rennes Challenger

Andy Murray va participa la Rennes Challenger

Britanicul Andy Murray, fost numărul 1 mondial, va participa la Rennes Challenger, care începe luni, au anunțat organizatorii miercuri.

O lovitură extraordinară pentru organizatorii Rennes Challenger. Fostul număr unu mondial, Andy Murray (34 de ani), câștigător a trei turnee de Grand Slam, va participa pentru prima dată la turneul breton, care începe luni. Știrea a fost oficializată miercuri pe rețelele de socializare.

Britanicul, aflat în prezent pe locul 112 în clasamentul ATP, vine după un meci epic de cinci seturi împotriva lui Stefanos Tsitsipas în prima rundă a turneului US Open. O înfrângere încurajatoare, care confirmă revenirea la forma de dinainte a lui Murray, subminată de accidentările din 2017.

Citeste si:  Rafael Nadal ‘nu știe’ când se va întoarce la tenis din cauza îngrijorărilor de acasă și ar putea rata Laver Cup

”Jucătorul din Glasgow va fi primul câștigător de Grand Slam care va participa la Rennes Open în 15 ediții”, au anunțat organizatorii turneului într-o declarație publicată pe site-ul lor. În Bretania, britanicul îi va găsi în special pe francezii Richard Gasquet, Lucas Pouille și Gilles Simon sau pe titularul titlului Arthur Rinderknech.

Sari la bara de unelte