„Novak Djokovic va trebui să fie vaccinat pentru a intra în Australia”, spune ministrul

Doi miniștri australieni au declarat că vedetele tenisului care intră în Australia pentru viitorul Australian Open vor trebui vaccinate, ridicând îndoieli cu privire la participarea lui Novak Djokovic.

Ministrul australian al imigrației, Alex Hawke, a confirmat miercuri că toți vizitatorii din Australia, inclusiv vedetele tenisului, vor trebui să primească ambele vaccinări împotriva virusului înainte de a li se permite intrarea. Novak Djokovic, care și-a exprimat anterior îngrijorarea cu privire la administrarea vaccinului, a refuzat să comenteze dacă a fost inoculat la începutul acestei săptămâni.

„Va trebui să fiți dublu vaccinat pentru a vizita Australia. Aceasta este o aplicație universală, nu doar pentru jucătorii de tenis. Adică fiecare vizitator al Australiei va trebui să fie dublu vaccinat ”, a declarat Hawke pentru radioul Australian Broadcasting Corporation.

Citeste si:  Marius Copil a urcat pe locul 91 ATP

„Nu am un mesaj către Novak. Am un mesaj către toată lumea care dorește să viziteze Australia. Va trebui să fie vaccinat dublu. ”

Ministrul australian al Sănătății, Greg Hunt, a făcut o repetare la comentariile compatriotului său, el insistând, de asemenea, la o conferință de presă, că regulile se aplică tuturor. „Se aplică tuturor fără teamă sau favoare. Nu contează dacă ești numărul 1 în lume sau ești altceva ”, a spus el.