Baltimore Ravens, Dallas Cowboys și Philadelphia Eagles s-au calificat pentru play-off-urile NFL

După San Francisco, săptămâna trecută, alte trei echipe s-au calificat în play-off-ul NFL, duminică, în cea de-a 15-a etapă a sezonului regulat: Baltimore (foto), Dallas și Philadelphia.

San Francisco 49ers au fost primii, săptămâna trecută, care s-au calificat în play-off-urile NFL în cadrul Conferinței Naționale (NFC). Lor li s-au alăturat duminică, la sfârșitul celei de-a 15-a etape a sezonului regulat, Baltimore Ravens, în Conferința Americană (AFC), Dallas Cowboys și Philadelphia Eagles în NFC. Dintre aceste trei echipe, însă, doar Baltimore a câștigat în acest weekend.

Philadelphia Eagles vor juca abia luni, la încheierea celei de-a 15-a etape, împotriva Seattle Seahawks. Au beneficiat și ei de rezultatele weekendului pentru a-și valida locul în play-off.

Miami Dolphins au făcut din nou spectacol, de data aceasta împotriva New York Jets (30-0). Au jucat fără Tyreek Hill, receptorul lor vedetă, care a avut o accidentare la gleznă. Jets l-au pierdut pe Zach Wilson, quarterback-ul lor, care a fost lovit în cap. Franciza din New York a ieșit acum din candidatura pentru play-off. Dacă Aaron Rodgers, legenda NFL, recrutat în această vară, dar accidentat rapid, reușește să joace din nou în acest sezon, va fi pentru onoare.

Citeste si:  Azarenka și Kuznetsova se vor duela în finala WTA Miami

Houston Texans, echipa surpriză a anului – în cursa pentru play-off după ce a a fost muribundă  de câteva sezoane – a câștigat împotriva Tennessee Titans (19-16 d.Hr.). Ei au câștigat și fără quarterback-ul lor vedetă CJ Stroud, care a suferit o comoție cerebrală. Houston s-a bazat pe running back-ul Devin Singletary (121 de metri), pe apărarea sa (șapte sack) și pe kicker-ul său Ka’imi Fairbairn (patru goluri de teren, inclusiv o lovitură de 54 de metri pentru victorie).