Australian Open: Kyrgios îl numește pe Djokovic „unealtă” și o atacă pe prietena lui Tomic

Nick Kyrgios

Jucătorul australian a răspuns rapid sârbului, care a sugerat ușurarea măsurilor sanitare rezervate jucătorilor înainte de Australian Open.

Nervii au fost tensionați de câteva zile, în lumea micii mingi galbene. În timp ce la viitorilor participanți la Australian Open (10-22 februarie) au fost impuse condiții sanitare stricte, jucătorii s-au plâns de tratamentul lor, chiar împingând, potrivit unui site spaniol, să îi ceară lui Novak Djokovic. ca organizatorii să facă o ajustare a măsurilor.

Propunerile sârbului, precum dreptul de a se muta în case private echipate cu un teren de tenis, au fost rapid respinse de conducerea inflexibilă a turneului. Autoritățile locale doresc ca sportivii singuri, care își pierd răbdarea în camerele de hotel, să facă un pas înapoi de la criza sănătății într-o țară care a adoptat blocarea extrem de restrictivă în ultimele luni.

Astfel, cererea lui Novak Djokovic nu a fost pe placul lui Nick Kyrgios, prin publicarea sa într-un tweet publicat luni, numindu-l pe sârb un „nemernic”. Al 47-lea jucător din lume s-a numărat printre jucătorii care și-au încheiat sezonul 2020, refuzând invitația la US Open și în special la Roland Garros.

Citeste si:  Programul de mâine al româncelor la WTA Mutua Madrid

„Nu voi juca la US Open anul acesta. Mă doare adânc … Dar fac asta pentru oameni, pentru australienii mei, pentru sutele de mii de americani care și-au pierdut viața, pentru voi toți ”, a explicat jucătorul care a fost foarte marcat de răspândirea pandemia din țara sa.

Capriciosul australian nu a terminat cu toți jucătorii străini care se plâng de situația lor din camerele lor de hotel, a început și cu cei din țara sa. Însoțitoarea compatriotului său, Bernard Tomic, și-a luat apostrofările pe rețelele de socializare. „Nu am nimic împotriva lui Bernie, dar iubita lui nu are finețe, ce scene ridicole”, s-a enervat Kyrgios reacționând la lamentările celui din urmă care a afirmat, cu fața lipită în fața smartphone-ului său alături de prietena sa, că nu poate să-și spele părul așa cum și-a dorit, în camera de hotel.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*