Australian Open: Formatul meciurilor nu se poate schimba

australian open

Organizatorii Australian Open au avut o conferință de zoom cu jucătorii luni seara și Tiley a recunoscut că s-a confruntat cu critici, spunând că unele dintre avertismentele anticipate privind riscurile s-ar fi putut pierde prin traducere.

„Am avut câteva voci proeminente și mari, dar au fost și câteva complimente. Cel mai încurajator lucru la sfârșitul chat-ului a fost o listă de mulțumiri de la toate vedetele și jucătorii ”, a spus Tiley, potrivit AAP. „Uneori minoritatea are cele mai puternice voci.”

Tiley, care a apărut marți la televiziunea Nine Network, a respins apelurile unor jucători din turul masculin care au cerut de a reduce meciurile Australian Open la cele mai bune seturi din trei în loc de cele mai bune din cinci. „Suntem un Grand Slam, Australian Open”, a spus Tiley.

Citeste si:  Sorana Cîrstea ajunge în turul secund al calificărilor de la Eastbourne

„În acest moment, trei din cinci seturi pentru bărbați și două din trei seturi pentru femei este poziția pe care intenționăm să o respectăm”.

De asemenea, el l-a apărat pe Novak Djokovic pentru că a făcut apel la organizatorii Australian Open pentru a ușura restricțiile într-o listă raportată luni, inclusiv o cerere de a muta cât mai mulți jucători din Melbourne în rezidențe private cu terenuri de tenis. „În cazul lui Novak, el a scris o notă, acestea nu erau cereri, erau sugestii”, a spus Tiley.

Djokovic face parte dintr-un grup mai mic de jucători care au aterizat în Adelaide, capitala Australiei de Sud, alături de Serena Williams, Naomi Osaka și Rafael Nadal și li se permite să participe la sesiuni de antrenament în cadrul protocoalelor de securitate biosecurizată.

 

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*