Ashleigh Barty dezvăluie detalii despre logodna ei cu jucătorul de golf Garry Kissick

ashleigh barty

Numărul 1 mondial, Ashleigh Barty, a dezvăluit că ea și partenerul ei Garry Kissick au conceput designul inelului de logodnă. Barty, de două ori campioană de Grand Slam, s-a logodit cu iubitul ei de lungă durată, Kissick, în noiembrie trecut. Cei doi au ținut știrea secretă timp de aproximativ o săptămână, dar apoi au făcut-o publică pe rețelele de socializare.

„Eu și Garry suntem împreună de mult timp și proiectasem inelul cu el. Evident că suntem încântați acum pentru următorul capitol. Eram acasă pe canapea cu cățeii, a fost perfect pentru noi. Fiecare are felul său unic de a face asta. Ni s-a potrivit perfect. Sunt doar eu și cine suntem împreună”, a spus Barty pentru Herald Sun, citat de Sportskeeda.

„Toată viața mea am locuit în zona Springfield, iar mama și tata au locuit acolo toată viața. Surorile mele nu sunt departe. Suntem încântați că suntem în noul nostru loc. E frumos. Este ceea ce ne-am dorit și pentru noi este vorba de a face noi amintiri acum. Puii iubesc noul nostru loc, pentru mine este cel mai important, să alerge și să se distreze”, a spus Barty.

Citeste si:  Roger Federer nu va participa la turneul ATP Masters 1.000 de la Miami

Între timp, Barty a fost lăudată de fosta jucătoare de tenis Jill Craybas. Barty a terminat anul clasându-se pe locul 1 pentru al treilea an la rând și Craybas crede că australiana reprezintă sportul într-un mod minunat. „Ashleigh Barty este doar un atlet natural și o persoană uimitoare. Cred că este cu siguranță o reprezentare grozavă pentru jocul feminin”, a spus Craybas în timpul apariției ei la podcastul Tennis Talk. „Modul în care se poartă pe teren, comportamentul ei, felul în care vorbește. Cred că este minunat să o avem pe locul 1”.

1 trackback / pingback

  1. Ashleigh Barty în semifinalele Australian Open

Comentariile sunt închise.