Milos Raonic se retrage de la Australian Open din cauza unei accidentări la călcâi

Canadianul Milos Raonic s-a retras de la Australian Open, de luna viitoare, în timp ce fostul număr trei mondial își continuă recuperarea după o accidentare la călcâi, au declarat organizatorii sâmbătă.

Raonic a suferit o accidentare la coapsă în martie și a revenit în turneu după un interval de trei luni. Însă sezonul său 2021 a fost întrerupt din cauza unei alte probleme cu călcâiul după pierderea din prima rundă la Atlanta Open, în iulie.

Milos Raonic s-a retras din #AusOpen în timp ce își continuă recuperarea după o accidentare la călcâiul  lui Ahile”, au declarat organizatorii Grand Slam pe Twitter.

Citeste si:  Fed Cup Junior U18 la tenis feminin, pentru a zecea oară la Arad!

Raonic, care împlinește luni 31 de ani, a ajuns pe locul trei în 2016, anul în care a ajuns în finala de la Wimbledon și a ajuns în semifinale la Melbourne Park.

Canadianul, care în prezent a căzut pe locul 70, este ultimul care a fost exclus de la Australian Open, cu accidentări fiind excluși și Roger Federer, Stan Wawrinka, Jennifer Brady, Karolina Pliskova, Karolina Muchova, Serena Williams și Bianca Andreescu.