Milos Raonic se retrage de la Australian Open din cauza unei accidentări la călcâi

Milos Raonic se retrage de la Australian Open din cauza unei accidentări la călcâi

Canadianul Milos Raonic s-a retras de la Australian Open, de luna viitoare, în timp ce fostul număr trei mondial își continuă recuperarea după o accidentare la călcâi, au declarat organizatorii sâmbătă.

Raonic a suferit o accidentare la coapsă în martie și a revenit în turneu după un interval de trei luni. Însă sezonul său 2021 a fost întrerupt din cauza unei alte probleme cu călcâiul după pierderea din prima rundă la Atlanta Open, în iulie.

Milos Raonic s-a retras din #AusOpen în timp ce își continuă recuperarea după o accidentare la călcâiul  lui Ahile”, au declarat organizatorii Grand Slam pe Twitter.

Citeste si:  Andy Murray primește un premiu umanitar pentru că a donat bani Ucrainei

Raonic, care împlinește luni 31 de ani, a ajuns pe locul trei în 2016, anul în care a ajuns în finala de la Wimbledon și a ajuns în semifinale la Melbourne Park.

Canadianul, care în prezent a căzut pe locul 70, este ultimul care a fost exclus de la Australian Open, cu accidentări fiind excluși și Roger Federer, Stan Wawrinka, Jennifer Brady, Karolina Pliskova, Karolina Muchova, Serena Williams și Bianca Andreescu.

Sari la bara de unelte