Reluarea meciurilor din NHL, amânată o zi

Liga nord-americană de hochei pe gheaţă (NHL) se va relua, după vacanţa de Crăciun, abia marţi şi nu luni cum era prevăzut iniţial, pentru ca NHL să poată analiza rezultatele testelor Covid-19 şi să evalueze starea de pregătire a echipelor, transmite AFP.

Cele 14 meciuri prevăzute luni seara au fost amânate, astfel că numărul total al meciurilor reprogramate în acest sezon din cauza Covid a ajuns la 64. Responsabilii NHL avansaseră deja pauza de Crăciun cu două zile, din cauza numărului mare de jucători afectaţi de coronavirus.

NHL a decis miercuri să nu permită participarea hocheiştilor săi la Jocurile Olimpice 2022 de la Beijing,

Citeste si:  Balde Keita s-a transferat la Monaco

NHL a decis miercuri să nu permită participarea hocheiştilor săi la Jocurile Olimpice de iarnă de la Beijing (4-20 februarie 2022), după ce pandemia de coronavirus a perturbat calendarul ligii.

„Prioritatea noastră este şi trebuie să rămână să finalizăm sezonul regulat şi play-off-ul NHL în cel mai bun mod posibil. De aceea vom folosi perioada 6-22 februarie, rezervată iniţial participării la Jocurile Olimpice, pentru a reprograma meciurile care au fost sau vor fi amânate”, a explicat atunci conducătorul NHL, Gary Bettman.
AGERPRES