Andreea Roșca începe cu dreptul sezonul 2022

Andreea Roșca începe cu dreptul sezonul 2022

Andreea Amalia Roșca a început noul sezon de tenis încă din primele zile ale anului 2022, deplasându-se la turneul ITF 25k de la Monastir, Tunisia.

Nefiind printre favoritele pe hârtie ale turneului, Andreea a avut parte de o tragere la sorți mai nenorocoasă, jucând în primul tur de pe tabloul principal cu favorita număul unu, germanca Natasja Schunk, numărul 302 mondial și considerată o speranță a nemților, fiind și în lotul lărgit al naționalei.

Citeste si:  Sorana Cîrstea, învinsă în primul tur la WTA Chicago

Andreea Roșca a spulberat-o pe nemțoaică cu scorul de 6-2 6-1 cu o singură dublă greșeală, față de șase greșeli ale adversarei. Sportiva clubului Sportsin Arad va juca joi în turul secund al turneului, deja acumulând primele puncte pentru a urca în clasamentul WTA unde acum se află pe locul 376. Andreea va juca și la proba de dublu, cu o altă Andree, Prisăcariu, unde sunt favoritele principale ale turneului.

  1. […] remarcat că Andreea Roșca, proaspăt câștigătoare de dublu la WTA Iași, a pierdut ieri finala de dublu de la Brașov, având-o ca parteneră pe Cristina Dinu. Cu această […]

Comments are closed.

Sari la bara de unelte