Andreea Roșca și Ana Bogdan sunt pe tabloul principal de la WTA Limoges

Andreea Roșca și Ana Bogdan sunt pe tabloul principal de la WTA Limoges

Româncele Andreea Roșca și Ana Bogdan se află pe tabloul principal la turneul WTA 125k de la Limoges, din Franța.

Andreea Roșca, de la clubul sportiv Sportsin Arad, a fost nevoită să joace un meci de baraj în calificări pentru a accede pe tabloul principal, meci în care a câștigat categoric, cu 6-0 6-0, în fața germancei Jasmin Jebawy, locul 614 WTA.

Astfel, în primul tur de la Limoges, Andreea Roșca va juca contra belgiencei Greet Minnen, locul 75 WTA și 24 de ani. Andreea ocupă locul 375 WTA dar revine după o serie de accidentări, anul acesta.

Citeste si:  Bender absenteaza sase saptamani

Cea de-a doua româncă, Ana Bogdan, va juca contra georgiencei Mariam Bolkvadze, locul 177 WTA și 23 de ani. Turneul va începe mâine, în sală, pe teren indoor.

La competiție va participa și Monica Niculescu, la dublu.

  1. […] Andreea Roșca a spulberat-o pe nemțoaică cu scorul de 6-2 6-1 cu o singură dublă greșeală, față de șase greșeli ale adversarei. Sportiva clubului Sportsin va juca joi în turul secund al turneului, deja acumulând primele puncte pentru a urca în clasamentul WTA unde acum se află pe locul 376. Andreea va juca și la proba de dublu, cu o altă Andree, Prisăcariu, unde sunt favoritele principale ale turneului. […]

Comments are closed.

Sari la bara de unelte