Alessandro Agostini, noul antrenor al echipei italiene Cagliari

Alessandro Agostini este noul antrenor al echipei italiene Cagliari, în locul lui Walter Mazzarri, a anunţat marţi clubul ce riscă să retrogradeze din Serie A, printre ai cărui jucători este mijlocaşul român Răzvan Marin.

Cagliari a amintit că Alessandro Agostini a fost un jucător de bază al echipei, pentru care a disputat 298 de meciuri în nouă sezoane. Fostul fundaş, în vârstă de 42 de ani, a pregătit juniorii clubului, în sezonul 2017-2018 a făcut parte din staff-ul tehnic al primei echipe, apoi s-a ocupat de formaţia Primavera a clubului.

Walter Mazzarri a fost concediat luni, a doua zi după eşecul de acasă cu Hellas Verona (1-2), a şaptea înfrângere în ultimele opt etape. Echipa sardă este pe locul 17, primul deasupra zonei retrogradării, la 2 puncte de următoarea clasată, Salenitana, ce are un meci mai puţin disputat, şi la 3 puncte de Genoa.

Citeste si:  Cartonas rosu anulat lui Feghouli

Cagliari va juca duminica viitoare pe terenul Salernitanei, apoi va primi replica lui Inter Milano, aflată în lupta pentru titlu, iar în ultima etapă va întâlni în deplasare Venezia, care a schimbat şi ea antrenorul pe final de sezon.
AGERPRES