A patra operație la genunchiul drept pentru Juan Martin Del Potro

Juan Martin Del Potro

Pe rețelele de socializare, Juan Martin Del Potro a anunțat, luni, că a ales să se opereze din nou genunchiul drept, la Chicago.

Rănit grav la genunchiul drept, pe gazonul de la Queen’s în 2019, Juan Martin Del Potro a încercat totul pentru a reveni pe teren. După multe luni de reabilitare și o operație în ianuarie 2020, nimic nu a ajutat. Argentinianul încă suferă, prin urmare, el a anunțat luni pe rețelele de socializare decizia sa de a încerca o nouă operație în acord cu chirurgul său din Chicago.

„L-am consultat pe doctorul Jorge Chahla și voi avea o altă operație la genunchi mâine (marți). Am încercat terapia conservatoare, dar durerea este încă acolo. El (medicul) știe că vreau să reiau și să concurez la Jocurile Olimpice, așa că am decis să facem operația cât mai curând posibil, explică el. Desigur, ultimele săptămâni nu au fost ușoare. Totul a fost atât de greu de când a murit tatăl meu, dar simt și puterea pe care mi-o trimite de acolo sus. […] Sper să depășesc această situație dureroasă. Nu voi înceta să încerc”.

Citeste si:  Neymar (PSG) nu a participat la petrecerea de Anul Nou

Aceasta va fi a patra sa operație la genunchi într-o carieră marcată de lovituri dure.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*