Steven Gerrard surprins că Alexander-Arnold nu a fost selectat de Southgate

steven gerrard

Managerul lui Glasgow Rangers, Steven Gerrard, consideră că tânărul jucător de la Liverpool este cel mai bun fundaș dreapta din țară.

Fostul star al Liverpool-ului, Steven Gerrard, s-a declarat surprins de faptul că managerul Gareth Southgate se duce fără fundașul dreapta al lui Reds, Trent-Alexander Arnold, pentru viitoarele meciuri de calificare la Cupa Mondială 2022 (San Marino, Albania, Polonia).) Managerul celor trei lei a estimat că este lipsit de formă și nu are lipsă de opțiuni în această poziție cu Kyle Walker (Manchester City), Kieran Trippier (Atlético de Madrid) și Reece James (Chelsea).

Citeste si:  Fundașul Marcelo Djalo semnează pentru Fulham

„Cred că Trent este cel mai bun fundaș dreapta din țară”, a spus managerul lui Glasgow Rangers. Un lucru pe care l-am învățat din trecutul meu ca jucător este că nu poți fi 100% tot timpul. Când lucrurile nu merg bine, avem nevoie de sprijinul și atenția antrenorului mai mult ca niciodată. Așa că am fost surprins de această decizie, dar este doar părerea mea și nu prea contează. Gareth Southgate ia deciziile, eu nu sunt managerul în locul lui.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*