Zinedine Zidane este pozitiv la Covid-19

zinedine zidane

Vineri dimineață vine cu știri semnificative despre Real Madrid, cu un breaking news despre managerul clubului, Zinedine Zidane, care a fost dat pozitiv pentru Covid-19. Știrea a fost confirmată vineri și va însemna că francezul trebuie să se autoizoleze imediat și, prin urmare, va lipsi din excursia campionilor spanioli la Alaves în acest weekend.

Declarația oficială de la Madrid nu oferă niciun detaliu sau context suplimentar actualizării, așa că rămâne neclar dacă Zidane prezintă simptome ale virusului – dar el, alături de toți jucătorii și personalul antrenor al clubului, sunt testați periodic pentru detectarea virusului.

Citeste si:  IRINA CAMELIA BEGU SE CALIFICA IN SFERTURILE WTA MUTUA MADRID
Zinedine Zidane trebuie să respecte acum criteriile stricte de sănătate, ceea ce înseamnă că trebuie să intre imediat într-o perioadă de carantină și i se va permite să se întoarcă la facilitățile clubului doar ori de câte ori va returna un test negativ. Știrea completează o săptămână turbulentă pentru Los Blancos, după înfrângerea șocantă de miercuri seară a Copa del Rey împotriva Alcoyano.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*