Wolves v West Brom preview

Meciul de la 14,30 de pe Molineux găsește două echipe avide de puncte, în special oaspeții de la West Bromwich, care în 17 jocuri au acumulat doar 8 puncte.

Noutățile în echipe

Willy Boly se va întoarce pentru Wolves ca să-i înfrunte pe West Brom, după o lună de zile de accidentare la coapsă. Fundașul s-a întors la antrenament și este pregătit pentru o rechemare fulger din partea lui Nuno Espirito Santo.
Adama Traore (pulpă) va fi evaluat alături de Pedro Neto, după ce a suferit o accidentare în înfrângerea de marți de la Everton. Jonny (genunchiul), Raul Jimenez (craniu fracturat), Daniel Podence (călcâi) și Marcal (inghinală) rămân în afara terenului.
Lupii au câștigat opt dintre ultimele 10 meciuri din Premier League împotriva echipelor promovate (D1 L1), singura lor înfrângere din acel moment venind la Sheffield United, sezonul trecut.
West Brom a încasat 39 de goluri în Premier League, în acest sezon, mai mult decât orice altă echipă. Cu toate acestea, în ciuda faptului că până acum nu au câștigat niciun meci în deplasare, doar 38% dintre aceste goluri primite au venit ca și oaspeți (15/39).
Sam Allardyce, managerul lui West Brom, s-a confruntat cu Wolves cel mai des, fără să piardă decât orice altă echipă din Premier League (Meciuri 5 Victorii 3 Egaluri 2), aceasta fiind prima sa întâlnire împotriva lor, de la victoria cu 3-0 din decembrie 2010 cu Blackburn.

1 trackback / pingback

  1. Francisco Trincao a fost împrumutat la Wolverhampton, de la Barça

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*