Williams și Nicholas Latifi își anunță despărțirea la finalul sezonului

Williams a anunțat vineri că contractul lui Nicholas Latifi nu va fi prelungit la finalul sezonului. Canadianul va părăsi, așadar, echipa engleză, după trei ani.

Sincer, nu este o surpriză că rezultatele lui Nicholas Latifi din acest an și progresele sale de la Williams în 2020 au fost dezamăgitoare. Echipa canadiană și engleză au anunțat vineri printr-un comunicat de presă încheierea colaborării lor la finalul sezonului, contractul de pilot nefiind prelungit.

Cu Williams, Latifi a concurat până acum în 55 de curse, pentru un total de șapte puncte, toate obținute în 2021. Anul acesta, a suferit în comparație cu Alex Albon și chiar a fost dominat de Nyck de Vries în timpul utimei curse de la Monza.

Citeste si:  Romain Grosjean va conduce Mercedesul 2019 la Marele Premiu al Franței

„Aș dori să mulțumesc tuturor membrilor echipei Williams Racing, celor care lucrează în fabrică și celor pe care îi întâlnesc în mod regulat pe circuite, în ultimii trei ani, a declarat canadianul. Chiar dacă nu am reușit să obținem împreună rezultatele pe care ne-am dorit, a fost o călătorie fantastică. Obținerea primelor mele puncte în Ungaria sezonul trecut este un moment pe care nu îl voi uita niciodată și voi aștepta cu nerăbdare restul carierei mele cu amintiri foarte speciale din timpul petrecut cu această echipă. »