Cazul Pogba: Mathias denunță „anturajul de criminali și delincvenți” al fratelui său Paul

În videoclipurile sale publicate vineri dimineață, Mathias Pogba se uită la violența și amenințările de care suferă familia sa din cauza, potrivit lui, a fratelui său Paul Pogba.

Printre dezvăluirile din seria sa de treizeci de videoclipuri postate pe Twitter vineri dimineață, Mathias Pogba vorbește despre anturajul „criminalilor și delincvenților” pe care fratele său mai mic Paul îl are de câțiva ani. „Bandiți” care au împușcat și au rănit „o rudă” a familiei Pogba. Informații confirmate de raportul de investigație al poliției care menționează o împușcare a unei persoane în timpul unui atac în august anul trecut.

„Mulți vor fi șocați și le va fi greu să creadă, dar acesta este adevărul. Acesta este motivul pentru care familia și cei dragi sunt astăzi în pericol. Fratele meu a avut dintotdeauna criminali și delincvenți în preajma lui și îi are și astăzi”, a explicat Mathias în dezvăluirile sale publicate pe Twitter vineri dimineață.

El explică într-un alt videoclip că el însuși a fost jefuit de acești infractori care l-ar fi „intimidat, agresat și ars mașina”. În cuvintele lui Mathias, sângele „a curs” în această afacere.

Citeste si:  Drinkwater a semnat cu Chelsea

„Dacă ar fi fost doar prietenie, ar putea fi bine. Problema este că a folosit acele relații și numele lor pentru a se proteja pe străzi și pentru a face afaceri cu ei pentru a face lucruri pentru el și a vărsa sânge pentru el”, continuă Mathias.

„Nu am fost conștient de aceste acte până când și-a trădat acoliții și a fugit fără să spună nimănui, lăsându-ne pe mama și pe mine în soarta noastră, lăsându-i pe familia și pe cei dragi să devină ținta acestor bandiți. Unele dintre rudele noastre au fost deja atacate și împușcate din cauza lui. Dacă nu ne-am dus să vedem autoritățile, era doar de teamă de represalii, neavând mijloace de a ne proteja pe toți”, a conchis Mathias.

Ca reamintire, un al cincilea bărbat, arestat sâmbăta trecută în cadrul anchetei desfășurate la Paris privind extorcarea de fonduri denunțată de fotbalistul Paul Pogba, a fost arestat preventiv, marți, potrivit unei surse judiciare. Ceilalți patru suspecți au fost inculpați în special pentru extorcare cu armă, răpire într-o bandă organizată și asociație criminală și puși în arest preventiv.