Williams dezvăluie monopostul anului 2021, FW43B

williams

Primul monopost Williams din epoca Dorilton Capital a fost dezvăluit vineri, cu o livrea diferită de anul trecut, deși se bazează încă pe alb și albastru.

Williams a deschis vineri o nouă eră în istoria sa cu o eroare tehnică. În timp ce echipa engleză, cumpărată vara trecută de un fond de investiții american, urma să-și prezinte noua mașină grație unei aplicații de realitate augmentată, un hacker a stricat totul.

Cu aproximativ două ore înainte de prezentare, echipa condusă acum de Jost Capito, fostul șef al VW în WRC, a emis o declarație prin care anunța că prezentarea originală a fost anulată și înlocuită cu o simplă publicare de fotografii ale mașinii. Sperăm că pentru Williams sezonul următor va merge mai bine decât această primă demonstrație publică.

Citeste si:  Atletico Madrid are tot mai multe probleme medicale

Livreaua modelului FW43B, o evoluție simplă a monopostului de anul trecut, datorită înghețării aproape a tuturor reglementărilor tehnice, păstrează culorile tradiționale ale echipei Grove, alb și albastru, dar cu nuanțe diferite. Există, de asemenea, o notă de galben acolo, în cele din urmă nu arată ca anul trecut.

La volan, vom găsi ca în 2020 britanicul George Russell și canadianul Nicholas Latifi, care au văzut deja mașina în timpul unui shakedown la Silverstone. Pentru primul lui sezon ca proprietar, Dorilton Capital speră în mod evident să îndrepte în cele din urmă cârma navei Williams, care a terminat pe ultimul loc în Formula 1, timp de trei ani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*