Formula 1: Aston Martin prezintă AMR21, monopostul său pentru 2021

aston martin

Aston Martin nu a ezitat să apeleze la mai multe vedete pentru a marca revenirea la Formula 1 și pentru prezentarea monopostului său, AMR21.

Pentru revenirea la Formula 1 la șaizeci și unu de ani după o scurtă perioadă (6 curse și fără puncte în 1959 și 1960), Aston Martin a dorit să facă istorie și glamour, miercuri, în timpul prezentării ptototipului AMR21.

Livreaua monopostului se va împărți fără îndoială în jurul utilizării unei margini duble roz (a sponsorului BWT pe care Racing Point a purtat-o ​​în ultimele sezoane) mai întâi pe laturi, pe toată lungimea mașinii și apoi pe spoilerul frontal în modul „ruj”. Verdele închis, utilizat în principal, îi va permite să distingă Aston Martins de restul echipelor de pe circuite.

 Tom Brady, quarterback-ul câștigător de la Super Bowl, a apărut într-un selfie video. „Mașina ta este aici și arată rapid!” Buna treaba baieti. Ceea ce contează este munca în echipă. Abia aștept să văd ce ai de realizat. Este uimitor că Aston Martin a revenit pe grilă. Noroc și dă-ți avânt ”, a spus fotbalistul american care avea dreptul, în 2019, la un Vanquish S Volante„ Ediția Tom Brady ”, tipărit în 12 exemplare, numărul său de tricou.

Citeste si:  Sorana Cîrstea trece de primul tur la Australian Open

Apoi, la scurt timp, James Bond, Daniel Craig, a împărtășit câteva cuvinte, după ce Lawrence Stroll a raportat că viitorul film de spionaj 007 va avea pe ecran nu mai puțin de patru Aston Martin, marca sa istorică. „Noroc pentru tine, pentru Lawrence, pentru întreaga echipă, du-te să-l iei”, încurajează actorul englez.

Și Sebastian Vettel, debutantul pilot al off-season-ului? Germanul a fost măsurat. „Aston Martin este istorie. Mașinile au fost întotdeauna unice, foarte elegante, și foarte britanice ”, a zâmbit el câteva minute după ce a dezvăluit AMR21 care era acoperit de Union Jack, steagul Regatului Unit. „Este un proiect foarte interesant, un nou capitol pentru mine și pentru echipă. Este greu să facem o promisiune în ceea ce privește rezultatele, dar vom oferi tot ce avem. Am văzut potențial, deoarece este o echipă care a performat întotdeauna bine, chiar și cu resurse limitate”.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*