Walsall v Portsmouth preview

walsall-portsmouth

   Meci greu pentru pariori in seara aceasta, prima zi din an a avut deznodaminte diferite pentru cele doua echipe, Walsall s-a chinuit cu Stevenage si a reusit sa o invinga in extremis prin minutul 83. De cealalta parte Pompey vine dupa o usturatoare infrangere la Swindon cu 5-0, dupa ce baietii lui Guy Whittingham au reusit sa reziste timp de 60 minute fara gol. Palmaresul lui Guy Whittingham este de neinvidiat, 9 partide fara victorie, din noiembrie de cand se ocupa de echipa, per total Portsmouth nu a mai cunoscut gustul victoriei de 12 partide.
Gazdele vor juca mijlocasul de imprumut Florent Cuvelier, recent intors dupa o intindere, a recidivat in meciul cu Stevenage. El s-a reintors la clubul sau, Stoke, si se pare ca va sta pana la sfarsitul imprumutului, mijlocul lunii ianuarie. Andy Taylor si fundasul Dean Holden vor sta pe marginea terenului dar va fi apt de meci atacantul Febian Brandy, dupa o etapa de suspendare.
Pompey are probleme mai mari, pe Bank’s Stadium nu va putea folosi trei titulari, mijlocasul Brian Howard, fundasul Ricardo Rocha Gabor Gyepes vor fi la infirmeria clubului. Noua achizitie David Connolly isi va face debutul in atacul echipei, el avand la dispozitie doar o luna de a arata ce stie, fiind imprumutat de la Southampton.

Citeste si:  Arkadiusz Milik (Polonia) se retrage de la Euro

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*