Man Cuty v Swansea preview

preview

Noua încoronată ca și campioana Premier League, Manchester City, are o nouă misiune de îndeplinit în fața unei echipe amenințate cu retrogradarea, să ajungă prima echipă la cota 100 de puncte.

City are nevoie de 13 puncte în ultimele cinci partide din Premier League pentru a ajunge prima echipă din istorie care atinge cota de 100 de puncte. Cu nouă puncte câștigate poate atinge recordul Premier League de 96 de goluri, deținut de Chelsea în 2005, de 95 de goluri.
Managerul Pep Guardiola nu poate conta pe golgheterul Sergio Aguero, argentinianul a suferit o operație la genunchi și nu va mai putea juca în restul sezonului. Mijlocașul Fernandinho ispășește o a doua etapă de suspendare în timp ce John Stones rămâne incert.

Citeste si:  Wawrinka, Kyrgios și Goffin trec în optimile de la ATP Miami
Swansea speră în revenirea lui Sam Clucas după ce săptămâna trecută a suferit o accidentare la genunchi în timpul antrenamentelor. Fundașul Mike van der Hoorn este așteptat să revină dupăproblemele de la umeri dar Luciano Narsingh și Renato Sanches sunt accidentați.
La capitolul statistici să amintim că Man City a câștigat toate cele șase meciuri dircete de pe terenul propriu iar Swansea nu a reușit să-și țină poarta ferecată primind 24 de goluri în cele nouă meciuri.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*