Vrei să devi parior iscusit? Iată câteva lucruri importante de știut

Dacă îți plac pariurile, cu siguranță ai luat în calcul posibilitatea de a te specializa și de a deveni într-o bună zi parior profesionist. Ei bine, în cele ce urmează îți voi prezenta câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști și să le gândești bine înainte de a face orice altceva. Nu este deloc ușor să devi un parior iscusit, însă nici imposibil. Rezultatele tale vor depinde atât de tine, cât și de noroc, însă dacă urmezi calea profesioniștilor vei avea mai multe șanse de reușită.

Stabilește-ți bugetul și alege o metodă de money management. Dispui de o sumă mai mare de bani și vrei să o investești în pariuri sau vrei să depui lunar să zicem cel mult 10% din salariu? Gândește-te bine la acest aspect pentru a-ți contura bugetul sau strategia de realimentare a conturilor de pariuri online.

Următorul pas ar fi să-ți alegi o strategie de money management pe care să o folosești. De preferat ar fi să alegi una cât mai simplă și precaută, cum este cea pe care o folosesc majoritatea pariorilor profesioniști, și anume: calculezi 2% din banca inițială și folosești rezultatul ca miză pentru toate pariurile pe care le vei juca până la sfârșit de sezon sau până când realimentezi sau retragi bani din conturile de pariuri.

Reține: Nu trebuie să iei niciodată din banii destinați altor cheltuieli pentru a juca la pariuri. Nu există pariuri sigure și  nu trebuie să te împrumuți niciodată pentru a paria. Nu juca niciodată la recuperare, ci acceptă înfrângerile. Orice parior din lume are și perioade slabe. Pariază responsabil!

Propune-ți un obiectiv realist, bazându-te pe bankroll-ul de care dispui. Nu spera să te îmbogățești rapid din pariuri pentru că vei pierde tot ceea ce investești. Încearcă să-ți propui un obiectiv realist și să speri să realizezi profit pe termen lung.

Spre exemplu, îți poți propune să obții un profit mediu de 5% de fiecare dată când rulezi bancă întreagă. Dacă pariezi 2% din bankroll pe fiecare bilet, vei avea nevoie de 50 de pariuri plasate pentru a rula banca odată. Concentrează-te pe îmbunătățirea modalității de analizare a ponturilor și odată la câteva luni analizează-ți performanțele trecute pentru a știi unde mai ai de lucrat.

Citeste si:  Leeds îl concediază pe Javi Gracia și îl numește pe Sam Allardyce

Renunță definitiv la biletele cu pariuri multiple și la pariurile live puse doar de dragul adrenalinei. Dacă vrei să devi un parior iscusit pe termen lung trebuie să joci exclusiv pariuri individuale – așa fac profesioniștii. Totodată, va trebui să te abții din a plasa pariuri atunci când vizionezi anumite partide, dacă nu ai analizat în prealabil partida și nu ai o strategia clară stabilită în prealabil vizavi de respectivul joc.

Înregistrează-te la mai multe case de pariuri sportive online de top. Nu vei putea profita de cele mai mari cote din piață și de cele mai bune oferte promoționale dacă nu îți faci cont la mai multe case de pariuri online. Spre exemplu, poți încasa bonusul de bun venit de la Betfair, însă nu te mulțumi cu acesta, ci depune bani și la alți operatori simultan pentru a câștiga câteva procente la fiecare pariu plasat. În plus, vei putea beneficia de diverse alte oferte de rambursare de miză, programe de loialitate și multe alte oferte care se vor dovedi a fi avantajoase pentru tine.

 

Îți dorești cu adevărat să devi un parior iscusit? Este foarte posibil să fi extrem de entuziasmat de posibilitatea de a deveni un parior iscusit, însă ai face bine ca înainte de toate să meditezi un pic asupra finalității acestui obiectiv.

Dacă te hotărăști să pariezi ca profesioniștii, va trebui să investești destul timp, ceva bani și să te supui unui stres constant, care te va cuprinde mai ales în perioadele în care lucrurile nu sunt tocmai roz. Totodată, trebuie să fii conștient de faptul că nu vei avea niciodată siguranța că ceea ce merge astăzi, va merge și mâine, pentru că aceasta este o lume extrem de volatilă. Și mai mult decât atât, vei fi întotdeauna la mâna legislațiilor care se vor mai schimba cu timpul…

În același timp, nu vei mai juca bilete cu mai multe selecții și nu vei mai putea paria live atunci când ieși cu băieții în oraș pentru a urmări o partidă… Din contră, trebuie să fii disciplinat și să pariezi pe valoare, nu pe cele mai probabile rezultate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*