Victoria Azarenka a purtat tricoul PSG după meciul contra Jessica Pegula

Victoria Azarenka a avut o modalitate unică de a sărbători a cincea ei victorie la Australian Open 2023, după ce a învins-o marți pe americanca și favorita trei, Jessica Pegula.

Belorusa în vârstă de 33 de ani a prezentat un echipament al echipe franceze de fotbal, Paris Saint-Germain, sprijinindu-l pe atacantul Kylian Mbappé, care a intrat în istorie marcând luni cinci goluri împotriva lui Pays de Casse în Cupa Franței.

„5-5 pentru Mbappé este destul de remarcabil”, a spus Azarenka după victoria ei în sferturile de finală.

Apoi a fost întrebată de ce performanță a fost mai impresionată, a ei sau victoria cu 7-0 a lui PSG. „Nu au jucat cu o echipă atât de grozavă, așa că o voi lua pe a mea”, a răspuns ea.

Citeste si:  Perret nu o mai antrenează pe Garcia: „Problemele au ajuns să strice atmosfera”

Azarenka s-a dovedit a fi un pasionat fan al fotbalului. Fosta nr. 1 mondial și de două ori campioană la Australian Open a participat la Cupa Mondială din 2022, din Qatar, și a spus că a reușit să-și împlinească un „vis de-o viață” ajungând să-l privească pe starul Argentinei, Lionel Messi, jucând în prima grupă a echipei sale, meci cu Arabia Saudită, în noiembrie.

Cele cinci goluri ale lui Mbappé, în vârstă de 24 de ani, au stabilit luni un nou record, devenind primul jucător din istoria clubului care a marcat atâtea goluri într-un meci.