Verigheta lui Andy Murray a fost furată când a lăsat-o legată de o pereche de pantofi

andy murray

Vedeta de tenis Andy Murray și-a pierdut verigheta când a uitat că era legată de o pereche de pantofi urât mirositori pe care i-a lăsat sub mașina sa. Dublul  de la Wimbledon și-a lăsat pantofii sub mașină miercuri seară după ce a terminat o sesiune de antrenament înainte de confruntarea cu Adrian Mannarino din prima rundă a turneului de la Indian Wells Masters, ce va avea loc vineri.

Scoțianul a spus că pantofii miroseau atât de rău, încât îi lăsase acolo la aerisit peste noapte.

„După cina de aici, în Indian Wells, ne-am întors în mașină și mașina nu mirosea grozav”, a spus Murray într-o postare pe Instagram joi.

„Mi-am lăsat pantofii de tenis acolo. Au trecut 38 de grade [Celsius], așa că pantofii de tenis sunt drăguți, umezi, transpirați și mirositori. Când m-am întors la hotel, am decis că pantofii au nevoie de aer pentru a-i usca puțin și nu am vrut să-i las în camera mea, pentru că am crezut că va împuți camera, așa că m-am gândit că voi lăsa pantofii sub mașină pentru a le aduce puțin aer și pentru a se usca peste noapte.”

Citeste si:  Înainte de optimile de finală de la Roland Garros, Roger Federer vrea să hotărască ce va fi cel mai bine pentru Wimbledon

Murray s-a întors la mașină dimineața pentru a descoperi că îi lipsesc pantofii, fiind nevoit să meargă la un magazin local pentru a cumpăra o pereche nouă.

„În timp ce mă pregăteam pentru antrenament, fizioterapeutul meu mi-a spus:„ Unde e verigheta ta? ”.

„Îmi leg verigheta de pantofi pentru că nu pot juca cu ea pe mână, așa că și verigheta mea a fost furată. Inutil să spun că sunt în cărțile proaste de acasă, așa că vreau să încerc să o găsesc. Dacă cineva are vreo idee unde ar putea fi, ar fi foarte util, așa ca să pot încerca să o recuperez.”

Mama lui Murray, Judy, a comentat postarea cu un emoji facepalm, în timp ce ATP TOUR a scris: „Oh, nu”.

1 trackback / pingback

  1. Andy Murray și-a recuperat verigheta dispărută

Comentariile sunt închise.