Vedeta de la Hollywood, Johnny Depp, donează un tricou cu autograf unui club de volei

Vedeta de la Hollywood, Johnny Depp, donează un tricou cu autograf unui club de volei

Vedeta de la Hollywood, Johnny Depp, are o inimă mare pentru jucătorii de volei ai unui club german. Actorul american a semnat și a donat un tricou al clubului VfB Suhl, conform sport1.de.

Actorul american, cunoscut din filme precum „Pirații din Caraibe” sau „Edward Scissorhands”, a semnat un tricou pentru clubul Bundesliga VfB Suhl și l-a donat pentru licitație. Numele „Depp” și numărul 63, anul nașterii actorului în vârstă de 58 de ani, sunt inscripționate pe spatele tricoului galben. Campania, care ar trebui să ajute financiar asociația, a avut loc prin conexiunea dintre Depp și Alex Becker. Managerul muzical este prieten cu vedeta mondială, și lucrează ca și voluntar pentru club. Printre altele, Becker a scris imnul clubului „Vorwärts mit Herz”.

Citeste si:  „Fata de 1 miliard de dolari”, Emma Răducanu, strânge într-o reclamă de Crăciun ban cu ban

”Desigur, lupii noștri din Suhler nu au un buget de un milion de dolari ca cei mari din ligă, de fapt avem chiar  unul dintre cei mai mici ”, a spus Becker.

Întrucât Depp „în cariera sa în cele mai mari roluri a întruchipat-o deseori pe outsideri”, a fost interesat. Depp și-a pus semnătura pe tricou pentru cel de-al 55-lea Festival de Film de la Karlsbad.

Ar trebui să fie licitat la sfârșitul anului. „Dacă un patron face o ofertă morală în prealabil și dorește să sprijine asociația noastră, el mă poate contacta prin intermediul asociației”, a spus Becker.

 

Sari la bara de unelte